BEREIKBAARHEID

Met de auto

Ruime parkeerterreinen

Park H beschikt over ruime parkeerterreinen voor bezoekers. Geef in je gps Trichterheideweg als bestemmingsadres in.

Er is aparte parkeerruimte voor rolstoelgebruikers en voor houders van een Europese parkeerkaart voor personen met een handicap.

Vertrek altijd tijdig naar het evenement en informeer je vooraf over wegwerkzaamheden en eventuele fileproblemen in de buurt.

Kiss & Ride

Breng je iemand naar Park H, dan kan je aan het begin van de Trichterheideweg ter hoogte van parkeerterrein C of aan de Gouverneur Verwilgensingel ter hoogte van parkeerterrein A je passagiers laten uitstappen en weer doorrijden. Of rijd het parkeerterrein op en neem een parkeerticket. Verlaat je onze parkeerterreinen binnen het uur, dan hoef je je parkeerticket niet te betalen.

Huurauto nodig? Bel Europcar!

Op zoek naar een huurauto om je verplaatsing naar en van onze zaal te maken? Onze partner Europcar heeft een ruim aanbod auto’s aan zeer aantrekkelijke tarieven.

Raadpleeg www.europcar.be voor meer informatie.

Met de fiets

Er staan bij alle ingangen van de partners van Park H voldoende fietsstallingen om je fiets veilig te stallen.

Met trein en bus

Houd er rekening mee dat er na afloop van evenementen ‘s avonds vaak geen trein- of busritten terug huiswaarts meer zijn. Controleer dus of een vlotte terugreis mogelijk is. Of probeer je heenreis met de trein te combineren met een terugrit via carpoolen.

Van aan het station is Park H bereikbaar met de bus. Bezoek je een evenement overdag, dan kan je van het busvervoer gebruikmaken. ‘s Avonds zijn er meestal geen bussen meer na afloop van het evenement.

Volgende buslijnen zorgen overdag voor een vlotte verbinding tussen het trein- en busstation van Hasselt en Park H. Op wandelafstand van Park H vind je langs de Universiteitslaan de bushalte Hasselt–Provinciehuis. Minstens om het halfuur wordt deze halte bediend door één van deze lijnen:

Stadslijn H3 Stokrooie/Kiewit–Godsheide
Streeklijn 20a Hasselt-Lanaken/Maastricht
Streeklijn 36 Hasselt–Genk
Streeklijn 45 Hasselt–Maaseik/Maastricht

Voor de juiste uurregeling: www.delijn.be